Assalamualaikum wr.wb….
Bismillahirrohmanirrohim
=Kuncine cah khuffadzul Qur’an=
Diileng-ileng pesene Mbah K.H Arwani Amin Kudus :

1. Dadio wong seng iso syukur
2. Nek ngaji ojo dipekso, sing penting usaha
3. Ojo ngejar cepet neng kene ngejaro lanyah, cobane wong dewe-dewe.
4. Sak mbendino dungakmu kyaimu lan gurumu
5. Ojo cepet sambat, kabeh neng kene cobo.
6. Makomku lan makome poro wong alim diziarohi
7. Ojo kakean guyon
8. Nderes seng istiqomah
9. Sholate seng ati-ati
10. Nek sesuci seng ati-ati
11. Seng eman karo wong tuwo.

Mugi-mugi kulo lan panjenengan sedoyo kecipratan barokahe Mbah K.H Arwani Amin, Ndadosake putro-putri kulo lan panjenengan sedoyo saget dados putro-putri ingkang khuffadzul qur’an.
 Amiiiiiiiiin
*Gerakan satu rumah,satu penghafal al-qur’an*

Semooga bermanfaat
Salam ukhuwah  
Tetap SeMaNGaT

sumber
https://www.facebook.com/groups/1407228059500780/permalink/1434701723420080/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *